Välbefinnande

på Klåvasten

Välkommen till Massage_anderz

index.png

Massage för allmänt välbefinnande och stressreducering.

Jag som utför massagen på Pensionat Klåvasten heter Anders. Jag är

massageterapeut, lymfmassör och utbildad i akupressur, mm.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund för en kvalitetssäkrad behandling

Hos mig kan du få klassisk massage med olika inriktningar som t.ex; klassisk svensk massage, avslappningsmassage, aromamassage, lymfmassage

taktil, eller mindfulnessmassage.
Jag arbetar med massageoljor och andra kroppsprodukter från c/o Gerd

 

 

x2_COGERD_LOGOTYPE.png
Kropps.jpg

Avslappningsmassage

I huden finns receptorer för beröring, tryck, vibrationer, smärta, kyla och värme. Genom att mjukt och medvetet massera huden aktiveras en del av dessa receptorer som sänder signaler via nervbanor till hjärnan och det autonoma nervsystemet balanseras. Produktionen av t ex. lugn-och-ro-hormonet oxytocin startar och effekterna låter inte vänta på sig!

Taktil stimulering går ut på att man mjukt, metodiskt och medvetet masserar huden med strykningar, lätta tryck eller genom att bara hålla eller vagga. Taktil stimulering är stressreducerande, avslappnande och ger sinnesro. Metoden stimulerar cirkulationen, fördjupar andningen och ökar vårt välbefinnande.

 

Aromamassage

En mjuk skön avslappningsmassage i kombination med aromatiska och stimulerande dofter i massageoljan. Du kan själv välja mellan olika dofter den som passar dig bäst just då.

 

Hot Stone massage

GettyImages-184857385-57f67ff15f9b586c35
En djup massage som ges med varma stenar som stryks över hela kroppen.
Det är en avslappnande och stressreducerande massage som främjar blod och lymfcirkulationen. Värmen i stenarna gör att musklerna öppnar upp för djupare massage. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.
Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är släta, svarta bassaltstenar

 

Mindful-Massage-f7473f352cbf0c26a47da40c

Mindefulnessmassage

En skönt avkopplande taktil massage i kombination med en stunds guidad meditation och fokus på de olika områdena som masseras. Behandlingen är lämpad för alla som vill förebygga och lindra stressymptom men även för dig som vill få en lugn och rofylld stund med dig själv.

Klassisk svensk massage

Klassisk svensk massage är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder. Massagen kan kombineras med stretching.

 

Kurs 1.jpg

Massagekurser

Lär dig att massera för hemmabruk och ha möjlighet att hjälpa familj och vänner med att lösa upp stela muskler.
Du får lära dig en helkroppsmassage baserat på grunderna i Klassisk Svensk massage. Inga förkunskaper behövs.

Här läser du mer om massagekursen

Priser

Bokning sker via www.bokadirekt.se

Betalning genom, kontant, swish, alt kortbetalning

 

30 min – 350 ,-

45 min – 500 ,-

60 min – 600 ,-

90 min – 800:-

 

Klarna_Pink-V1-1.png
Epassi.png
halsoresurs.png